AB Yolunda Manisa Projesine Konuk Olduk

AB YOLUNDA MANİSA PROJESİNE KONUK OLDUK;

Yüksek Standartlar AB Yolunda Manisa projesi, Proje Sorumlusu Mehmet Karakoca ve ETV-Denge gazetesi yazı işleri Müdürü Engin Etingü Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçobanı makamında ziyaret etti;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr.Gökhan Karaçoban " Sivil toplum diyaloğu ve Kanal Avrupa ile birlikte yürütülen AB Yolunda Manisa adlı proje kapsamında proje sorumlusu Mehmet Karakoca ve ETV- Denge gazetesi yazı işleri Müdürü Engin Etingü'nün sıcak sohbet ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. 28 Aralık Pazartesi günü Manisa Kültür Merkezi Lale salonunda saat 19:00 da yerel yönetimler paneli için proje hakkında görüş bildirdik söyleşimiz ve şahsımızın konuşması sunumla anlatılacak ve canlı olarak yayınlanacaktır kendilerine çalışmalarından dolayı başarılar dilerim"dedi.