8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KADINLAR KUTLADI

Alaşehir Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamasında Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarından da hemcinslerine karanfil dağıtımı yapıldı;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın eşi Zuhal Karaçoban 8Mart Dünya Kadınlar günü kutlama etkinliklerinde Hemcinsleri Hanımefendilere karanfil dağıtımında kendini yalnız bırakmayan Alaşehir Milliyetçi Hareket Partisi Kadın kolları üyeleri de eşlik etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Alaşehir Belediyesi’nde çalışan bayanlarımıza da karanfil dağıtıp bu özel günlerini kutladı.