24 Kasım Öğretmenler Günü

Karaçoban, Alaşehirli öğretmenleri özel gülerinde yalnız bırakmadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Alaşehir’de bir dizi etkinliklerle kutlandı. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da etkinliklere iştirak etti. Karaçoban, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, başta baş öğretmen M. Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerine katılarak, tüm öğretmenlerin özel günlerini kutladı. Karaçoban, Sekine Evren Kız Meslek Lisesinin hazırlamış olduğu, Beşeylül İlköğretim Okulu bahçesinde ve Belediye Şehir Sinemasında öğretmenlere özel gerçekleştirilen etkinliklere de katıldı.

KARAÇOBAN: TOPLUMA ŞEKİL VEREN ÖĞRETMENLERDİR

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, gerçekleştirilen etkinliklerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Toplumların kalkınmasında ve gelişmesinde motor güç eğitim sistemidir. Öğretmenler de bu sistemin en önemli parçasıdır. Bir toplumun hamurunu yoğuran ve ona şekil veren öğretmenler, toplumların yarınlara güvenle bakabilmeleri, geleceklerini garanti altına alabilmeleri için varlığına ihtiyaç duyulan en önemli kişilerdir. 24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlerimizi hatırlamak ve onlara ne denli değer verdiğimizi ortaya koymak açısından önemli bir fırsattır. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, toplum olarak onlara duymuş olduğumuz minnet borcunu ifade ederek başarı ve mutluluk dolu yarınlar diliyorum."

KARAÇOBAN, KUTLAMALARA DA KATILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle; Beşeylül İlköğretim Okulu bahçesinde ve Belediye Şehir Sinemasında gerçekleştirilen etkinliklere de iştirak eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, burada da programa katılan öğretmen ve idarecilerin özel günlerini kutladı. Karaçoban, öğretmenler gününe özel düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini de verdi. Etkinlikte; Alaşehir İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Yakup Yıldız'ın okuduğu “Öğretmenim“ adlı şiir, törene katılanlardan büyük alkış aldı. Okullarda görevli müzik öğretmenlerinden oluşan koro da büyük beğeni topladı. Daha sonra 16 yeni öğretmen yemin ederek eğitim camiasına dahil oldu.