Sarı Melekler Ligde İkinci Sıraya Yükseldi 3-0

 

      Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda play-off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligde 10. hafta karşılaşmasında Gelişim Koleji’ni kendi sahasında 25 -17,25-19 ve 25-17 setlerle 3-0 yenerek ligde 23 puanla ikinci sıraya yükseldi.

         Sarı – melekler galibiyet serisini sürdürüyor. Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda Play-off’un en güçlü adaylarından olan Alaşehir Belediyespor Bayan voleybol takımı 10. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Gelişim Kolejini 3-0 yenerek, play-off adaylarından Seramiksan’nın da haftayı puansız kapatmasıyla ligde 23 puanla ikinci sıraya yükseldi.

ÇÖMÇÖM OĞLU: TAKIMIMIZ HER GEÇEN HAFTA DAHA İYİ BİR KONUMA GELİYOR

      Gelişim Koleji maçından sonra gazetemize kısa bir açıklama yapan Alaşehir Bayan voleybol Takımı Koordinatörü Şevket Çömömoğlu ”Gelişim Koleji karşısında sarı  meleklerin oldukça rahat bir tempoda oynadıkları maçı 3-0 kazanarak son haftalardaki galibiyet serisini sürdürdüklerini söyledi. Çömçömoğlu gerçekten takımımız haftalar ilerledikçe artan uyumla beraber çok daha iyi oyunlar ortaya koyarak maçlarını rahat kazanıyor. Bu durumda ilerisi için doğal olarak bizim umutlarımızı artırıyor. Oyuncu ve teknik ekibi gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Bu hafta ayrıca grubumuzda play-off adaylarından Seramiksan’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yenilmesiyle bizim açımızdan oldukça karlı geçti. Bu haftaki galibiyetle ligde Seramiksan’ın bir önünde 23 puanla ikinci sıraya yükseldik. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağız Kepez Belediye maçıyla ligin ilk yarısını tamamlayacağız. Hedefimiz bu maçı da kazanarak ligde play –off potası içinde yer almaya devam etmektir. Biz sezona oluşturduğumuz güçlü kadroyla mutlak 2.lig parolasıyla başlamıştık. Ligde şuana kadar sergiledikleri performansla sarı melekler 2. Lig önündeki ilk  basamak olan play –off potası içinde yer almayı başardılar.Ben takımımıza çok güveniyorum.Bu takım iyi bir devre arası çalışmasından sonra ligin ikinci yarısında da aynı performansı göstererek önce play-off’a, sonrada asıl hedef olan 2.lige yükselecektir” dedi.

AROMA BAYANLAR 3.LİGİ A GRUBU 10. HAFTA PUAN DURUMU

Sıra No
Takımlar
O
P
1
Anemon Hotel
10
27
2
Alaşehir Bld.
9
23
3
Seramiksan
9
22
4
Antalya BŞB
9
21
5
Bereketli
9
15
6
Banaz Sanayi
9
11
7
İzmir BŞB
9
11
8
Gelişim Kol.
9
10
9
Kuşadası
9
6
10
Kepez Bld.
9
4
11
Aydın Polis G.
9
0
12
Edremit
0
0
Not: Edremit ligden çekildi.