Kasaplı ve Soğanlı Mahallesi Ziyaretimiz

Başkan Karaçoban'dan Kasaplı Mahallesi Ve Soğanlı Mahallesine Ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN bayram tatili sebebiyle ara verdiği mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

87 mahallenin her noktasında vatandaşın memnuniyetini sağlanmak için mahalle ziyaretlerine önem veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN planlanan program dahilinde Kasaplı mahallesi ve Soğanlı mahallesine ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Manisa Büyükşehir Koordinatörü Akif Ceylan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu, Fen İşleri Müdürü Emin Dikici ve Muhtarlık işleri Müdürü Ziya Demirel de Başkan KARAÇOBAN'a eşlik etti.

Mahalle Muhtarları ve Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN ilk olarak Kasaplı mahallesinde Alaşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Düğün salonu ve Kilitli parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra Soğanlı mahallesini ziyaret eden Başkan Karaçoban kilitli parke yapılacak yolların tespiti yaptırdı. Gerçekleştirilen ziyaretlerin ve çalışmaların önemine değinen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN; Ziyaret ettiğimiz mahallelerimizde mevcut olan sorunları ve talepleri mahalle muhtarımız, mahalle heyetimiz ve sakinlerinden dinliyor, ilgili birim müdürleri ile yerinde gözlemliyoruz. Amacımız sorunları ve talepleri doğru tespit ederek doğru hizmeti sağlamak Ayrıca vatandaşlarımızla görüşerek onlarla birlikte oluyoruz. Yaptığımız ziyaretlerden vatandaşlarımızda memnun kalıyor. dedi.

media-20150930 (1)media-20150930 (2)media-20150930 (3)media-20150930 (4)media-20150930 (5)media-20150930 (6)