Serinyayla ve Kurtuluş Mahallelerinde Yol Çalışması Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Fen İşleri ekipleri, Serinyayla ve Kurutuluş Mahallelerinde yol çalışmalarına devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçe sınırları dahilinde tüm mahallelerde ulaşımı kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını modern şehircilik düzeyine çıkarmak adına, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. Çalışmalar kapsamında, Serinyayla Mahallesinde yol dolgu çalışması devam ederken diğer yandan Kurutuluş Mahallesinde yeni özel hastane  yolundan yol çalışmaları devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:" Alaşehir'imizin her noktasına hizmet götürebilme adına mevsim şartları ne olursa çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Hemşerilerimiz rahat olsun.İçinde yaşadığımız bu güzide şehrimiz yapılan çalışmaları fazlasıyla hak ediyor.Siz halkımızdan aldığımız bu güç ve destekle çalışmalarımızı şehrimize yaymak için gece gündüz çalışacağız." dedi.