Şehitlik Aydınlatma İle Anıtın Gündüz Var Olan İhtişamı Gece de Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü elektrik servisi  Şehitlik Anıtı’ndaki her bir Şehidimizin adının yazıldığı Şehitlik alanında yeni aydınlatma projesi ile Şehitliğimizin; anıtın gündüz var olan ihtişamının gece de ortaya çıkarılması amaçlandı. Yeni nesil ışıklandırma ile enerji verimliliği sağlanırken görsel anlamda farklı renk aydınlatmaları ile dikkat çekici güzellik ortaya çıktı. Tercih edilen armatürlerin  LED olması sebebiyle milli bayramlar ve özel günlerde farklı ışık ve renk çeşitleri sunarak sisteme farklılık kazandırıldı.Şehit aileleri  ve Gazilerimizin her daim yanında olan Belediyemiz, Anıtı dikkat çekici bir konuma getirerek çocuklarımızın ecdatlarının kahramanlıklarını öğrenmesi bakımından katkıda bulunacak bu anıtın yeni nesil ışıklandırma işini tamamlayıp ziyaretçilerini beklemeye başladı.