Park ve Bahçelerden Ağaç Budama Çalışmaları

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler,halkın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda, çalışmalarına devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi ağaçların sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve kış aylarında olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.Çalışmalar kapsamında Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Alay Komutanlığındaki  ağaçları budadı.Ekipler modern bir Alaşehir için revize, peyzaj ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, merkez ve kırsal mahallelerdeki ağaçlarına budama işlemlerine devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüjde çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.Şehrin belirli noktalarında gerçekleştirilen çalışmalarla kamuya açık alanlar daha estetik bir görünüme kavuşturulması sağlanıyor.Çalışmalar sırasında gerek halk sağlığı gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor.