Öğrencilerden Hayvanları Koruma Gününde Anlamlı Ziyaret

Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Anasınıfı öğrencileri  öğretmenleri Yasemin Köksoy eşliğinde, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Alaşehir Belediyesi Sokak hayvanları Geçici Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

Sokak hayvanlarının hayata tutunması ve yeni sahiplerini bulabilmesi için çalışmalara devam eden Alaşehir Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı, misafirlerini ağırladı. Barınağı büyük bir heyecan ve ilgi ile gezen öğrenciler, yavru köpek ve kedilere özel ilgi gösterdi. Uzman personel eşliğinde barınağı gezen öğrenciler, barınak hakkında bilgi alırken hasta ve yaralı sokak hayvanlarının nasıl tedavi edildiğini de öğrendiler.

Ardından öğrenciler de, sokak hayvanlarının bakıma muhtaç olduğunu ve insanların ilgisine ve sevgisine ihtiyacı olduğunu belirterek, hayvanları koruma gününde tüm hayvanların korunmasını dilediler. Öğrenciler yanlarında getirdikleri mamaları yetkililere teslim ettikten sonra barınakta bulunan hayvanları severek onlarla eğlenceli dakikalar geçirdi.