Öğrenci ve Velilerden Başkan Karaçoban'a Teşekkür

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kırsal mahallelerde hummalı çalışmalarına devam ediyor.Alaşehir’in bir çok farklı noktasında asfalt çalışmaları, kilit parke taşı döşeme   çalışmalarına devam eden ekipler,  Dağhacıyusuf Mahallesinde 7 km soğuk asfalt çalışmalarına başladı.

Yapılan hizmetlerden çok memnun olduğunu dile getiren Muhtar Yöntem “Başkanımız Gökhan Karaçoban  mahallemizde hayal dahi edemediğimiz hizmetler yapıyor. Yollarda bırakın araçları yaya olarak dahi yürümekte zorlanırken yeni yollarımıza kavuşuyoruz. Bu anlamda Dağhacıyusuf Halkı’nın Gökhan Başkana ve belediye çalışanlarına şükranları var. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrencilerden Teşekkür;

Dağhacıyusuf  Mahallesindeki asfalt çalışmaları sırasında, çalışmaları seyreden öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.Öğrencilerle yapılan görüşmelerde: ”Okula giderken çok zorlandıklarını, yağmur ve çamurdan araçların çıkamadığını, yaya olarak evlerine ulaştıklarını belirttiler.Mahallelerine yapılan yollardan dolayı Gökhan Amcaya teşekkür ederiz.”dediler.