Maski'den Alaşehir'e 50 Milyon TL' lik Büyük Yatırım

MASKİ'DEN ALAŞEHİR'E 50 MİLYON TL' LİK BÜYÜK YATIRIM

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Komisyonları, MASKİ Genel Müdürlüğü'nde toplandı. Toplantıda, MASKİ'nin il genelindeki yatırımlarına ilişkin bir sunum gerçekleştiren MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Alaşehir'e 50 Milyon TL'lik yatırımın en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi.

SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün, 2018 yılı 1. Olağan Genel Kurulu ilk birleşiminde komisyonlara sevkine karar verilen MASKİ 2017 yılı faaliyet raporunu ve diğer maddelerini görüşmek üzere meclis komisyonları toplandı. MASKİ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantıya MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun idarenin yatırımları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Atıksu arıtma tesisi yatırımlarından büyük altyapı projelerine, içme suyu depolarının yenileme çalışmalarından dere ıslahlarına kadar Manisa'nın 17 ilçesinde yürütülen faaliyetlere değinen Coşkun, il genelinde bugüne kadar 644 milyon TL yatırım yaptıklarını vurguladı. Çalışmalar kapsamında Alaşehir'e 50 milyon TL'lik yatırım çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Genel Müdür Coşkun'un MASKİ'nin hizmet ve yatırımları ile ilgili sunumu, komisyon üyeleri tarafından takdirle karşılandı. Sunumun ardından ilgili komisyonlar tarafından gündem maddeleri görüşülerek MASKİ'nin Genel Kurulu'nda karara bağlanmak üzere toplantıya son verildi.