Killik Mahallesi ve Ticaret Borsası Çevresinde Rotmix Çalışması Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Killik Mahallesi ve Ticaret Borsası çevresinde  yollarda oluşan çukurları rotmix ve soğuk asfaltla yama çalışması yaparak onardılar. Bu çalışma, ilçenin ana arterlerinden olan Alaşehir Caddesi'nde devam etti..

Kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçemiz genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Killik Mahallesi ve Ticaret Borsası  çevresinde asfalt yama çalışmalarına başladı.Yağmur ve ağır araçlar tarafından zedelenen alanların tamiratlarına başlayan ekiplerin çalışmalarının önümüzdeki günlerde biteceği kaydedildi.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:Alaşehir Belediyesi Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” dedi.