KAYBOLAN KIZIN YARDIMINA ZABITA KOŞTU

6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası sonrası, Alaşehir Belediyesinin sorumluluk alanında ki artış nedeniyle ilçenin değişen ve gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için personel, araç ve ekipman sayılarıyla takviye edilen Zabıta Müdürlüğü ekipleri alanda ki hakimiyetlerini her geçen gün artırarak emin adımlarla yol alıyorlar.

Yalnız kent merkeziyle değil şehrin diğer yerleşkeleriyle de vatandaşa hizmet götürme gayretinde olan ve mesai mevhumu gözetmeksizin,  özveriyle çalışan zabıta ekipleri önce ki gün Delemenler Mahallesinde rastladıkları akli dengesi yerinde olmayan kaybolmuş bir kızı, güvenli bir şekilde Sarıgöl’de ki ailesine kavuşturdular.

Seyir halinde ki devriye aracına rastlayan semt sakinlerinden gelen talep üzerine olaya müdahale eden memurlara konuyu nakleden vatandaşlar kaybolan mağdurenin kendini ifade edemeyişi nedeniyle yardımcı olamadıklarını belirttiler.

Bunun üzerine direkt olaya müdahale eden tecrübeli bayan zabıta ekiplerince mağdure kızın üzerinde çıkan kimlik bilgileri üzerinden Nüfus Müdürlüğü ile irtibata geçerek kaybolan kişinin nokta adresini tespiti ettiler. Daha sonrada bahsi geçen bayanı Sarıgöl Zabıta Müdürlüğü eşliğinde ailesine ulaştırdılar.

yardimina_kostu (1)yardimina_kostu (2)yardimina_kostu (3)