HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİYLE YÜZLER GÜLMEYE DEVAM EDİYOR

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak “Hoş geldin Bebek” projesi kapsamında yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Proje kapsamında Belediye Başkanı Ali Uçak, Soğanlı Mahallesi'nde ikamet eden Şeyma ve İsmail Vardal çiftini ziyaret ederek, yeni dünyaya gelen bebekleri Gülcan Vardal'a hayırlı ömürler diledi.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE YANINIZDAYIZ

Yeni doğan Gülcan Bebek için bebek seti, kardeşlerine oyuncak ve aileye hediye takdiminde bulunan Başkan Ali Uçak,” Hoş geldin Bebek projemiz kapsamında dünyaya yeni gelen yavrularımızın ailelerini ziyaret ederek, iyi günde kötü günde hemşerilerimizin yanında olmaya, onların sevinç ve üzüntülerine ortak olmaya çalışıyoruz. Gülcan yavrumuzun da vatana, millete ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını diliyorum” dedi.