Horzumalayaka Halkı Yeni Başkanıyla İlk İftarını Açtı

HORZUMALAYAKA HALKI YENİ BAŞKANIYLA İLK İFTARINI AÇTI

Alaşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarları, bu yıl Horzumalayaka Mahallesi sakinleri için düzenlenen iftar programı ile başladı. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın çocuklara oyuncak hediye ettiği iftar programında, mahalle sakinlerine de belediye personeli tarafından tesbih hediye edildi.

BOLLUK VE BEREKET PAYLAŞILDI

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Belediyesi tarafından Horzumalayaka Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılarak, Ramazan'ın bolluk ve bereketini vatandaşlarla birlikte paylaştı. Alaşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Horzumalayaka Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Belediye meclis üyeleri, Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediye personelleri,Alaşehir Ülkü Ocakları ile birlikte katılarak Horzumalayaka Mahalle sakinlerinin Ramazan Ayı'nı kutladı.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı iftar organizasyonunda mahalle sakinleri ile yakından ilgilenen Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak," Geleneksel iftar programlarımızda Alaşehir halkı ile iç içe olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sosyal Belediyeciliğin ve Ramazan Ayı'nın ortak anlamı olan yardımlaşma ve paylaşımı, düzenlemiş olduğumuz iftar programları ile en üst noktaya çıkarıyoruz. İftar organizasyonumuza katılan başta Horzumalayaka Mahalle Muhtarı Erol Adıgüzel olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Program sonunda vatandaşlarla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Ali Uçak, Ramazan ayının ülkemize barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi getirmesi dileğinde bulundu.