Hizmet Atağı Son Hızda Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.Belediye tarafından altyapısı tamamlanan caddelerde kaldırım ve parke çalışması yapılarak, ilçemiz genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışmalara hız verildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Delemenler Girelli Mahalleleri arasında yol  çalışması gerçekleştirerek,ayrıca ekiplerimiz Subaşı,İsmetiye,Fatih Mahalelerimizde rotmix, kilit parke taşı ve kaldırım yenileme çalışmaşlarını bir arada yürütüyor

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban"Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin İlçemiz genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Delemenler Girelli Mahallemiz arasında kalan yolda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Kaldırım ve orta refüj çalışmalarımızı yürütüyoruz. Alaşehir'imizin daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyoruz. İlçemizin hemen her noktasında her Mahallesinde bir çalışmamız var. Cadde, sokak düzenlemelerine de ayrıca önem veriyoruz. Şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyoruz" dedi.