HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Alaşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında yeni bir proje daha imza atıyor.İlçemiz Ilıca Mahallesinde Alaşehir Belediyesine  ait 110 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan Ala-yaşam toplu konut projesinde günümüze kadar evi olmayan, ev alabilme hayali dahi kuramayan vatandaşlarımızı hayallerini gerçekleştiriyoruz.

407 adedi 100 m2,34 adedi 135 m2 ve 72 adedi 143m2 olarak toplam 513 adet konut inşaa edilecektir. 100 m2 lik dairelerimiz sosyal konut yönetmeliği kapsamında yapılacak olup, 1 yıldır Alaşehir ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, hane halkının aylık toplam gelirin 4000 TL’yi aşmayan tüm vatandaşlarımız başvuru yapabilirler. 135 m2 ve 143 m2 lik dairelerimiz için, 2886 sayılı Devlet İhale kanununda ki başvuru şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Açık mutfak ve kapalı mutfak seçenekleri, merkezi ısıtma sistemli, asansörlü, yalıtımlı, sosyal yaşam alanları,şehir içi ulaşım imkanı ile inşaa edilecek konutlarımızda yaklaşık 1700-1800 vatandaşlarımız için yeni bir yaşam alanı oluşturacağız.Müracaatlar  Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bulunan Ala- yaşam toplu konut başvuru ofislerinden yapılacak.