Hacıbey Mahallesinde Kaldırım Çalışması Başladı

Alaşehir Belediyesi, ilçemizin  daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için gece gündüz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi ilçe  genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez mahallelerimizden Hacıbey Mahallesinde  kaldırım çalışması başlattı.

Alaşehir'de bir çok cadde ve sokakta geçtiğimiz yıl sıcak asfalt çalışması yapan Alaşehir Belediyesi bu yıl sonuna kadar da kentin bütün cadde ve sokaklarını asfaltlamayı ve kaldırım çalışması yapmayı hedefliyor. Yapılan çalışmaları yakından takip eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir'i  daha güzel ve daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirtti.