Gül Çiçek Hatun Anaokulundan Şehitlik Anıtına Ziyaret

Alaşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitlik Müzesine öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitler Müzesi herkesimden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği müze, öğrenciler tarafından da büyük ilgi görüyor. Şehitlik Anıtını son olarak merkez okullarımızdan Gül Çiçek Hatun Anaokulu öğrencileri ziyaret etti.Öğrencilerin ulaşımını, Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı araçlar sağladı. Okul  Müdürü Mazhar Erol nezaretinde "Şehitlik Anıtını" ziyaret etti. Ziyaret sırasında, müzeyi dikkatle inceleyen minik öğrenciler,bu duygusal ziyaret esnasında minik öğrencilere öğretmenleri tarafında vatan sevgisi ve şehitlik mertebesi konularında çeşitli bilgiler verildi.