Filenin Sultanları Banaz’ı Set Vermeden Geçti 3-0

Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda play-off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligde 8. hafta karşılaşmasında deplasmanda Banaz Sanayispor’u 3-0 yenerek zirve iddiasını sürdürdü.

Sarı melekler Banaz deplasmanından üç puanla döndü. Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda play-off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligde 8. hafta karşılaşmasında deplasmanda Banaz Sanayispor’u 17-25, 11-25 ve 23 -25 lik setlerle 3-0 yenerek ligdeki iddiasını sürdürdü. Böylece ekibimiz ligde oynadığı yedi maçta altı galibiyet, bir mağlubiyet alarak grupta haftayı bir maç eksiğiyle 17 puanla üçüncü sırada kapattı.  Alaşehir belediyespor 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda Denizli Bereketlispor’la karşılaşacak.

ÇÖMÇÖMOĞLU:2.LİG YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM EDİYORUZ

Banaz sanayi maçından sonra gazetemize kısa bir açıklama yapan Alaşehir Bayan Voleybol Takımı Genel Koordinatörü Şevket Çömçömoğlu, sarı meleklerin deplasmanda çok üstün bir oyun oynayarak haftayı haklı bir galibiyetle kapattığını söyledi. Çömçömoğlu,”  Banaz maçında son setin başında biraz rehavete girsek de daha sonra toparlanarak maçı 3-0 kazanmasını bildik. Takımımız aldığı bu galibiyetle Anemon maçının kötü izlerini tamamen silerek play-off yolundaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Sezon başında hedefimizi 2.lig olarak belirlemiştik. Sarı melekler şuana kadar ligde oynadığımız yedi maçta altı galibiyet alarak üstün bir performans sergilediler. Sporcu ve teknik ekibi gösterdikleri başarılı performanslarından dolayı kutlarım. Ama lig devam ediyor bu hafta sonu deplasmanda Denizli Bereketlisporla maçımız var. Bu hafta içinde rehavete kapılmadan o maça da en iyi şekilde hazırlanarak sahadan galip ayrılarak 2.lig yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz ” dedi.

AROMA BAYANLAR 3.LİGİ A GRUBU 8. HAFTA PUAN DURUMU

NOT:Edremit ligden çekildi.