Engelli Sürücülere Özel Park Yeri

İlçemizde engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla özel park yeri oluşturuldu. Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban; engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Biz bu konuda üzerimize düşen görevi yapmaktayız ve yapacağız. Kentin önemli noktalarına engellilerin araçları için ayrılmış park yerine başka sürücülerin park etmesi durumunda trafik ekiplerimiz tarafından cezai işlem uygulanacaktır. Bu park yerlerini denetimlerini  Zabıta ve Zabıta Trafik ekiplerimizle devamlı olarak sağlayacağız. Engelli vatandaşlarımız için gerekli çalışmalarımız devam edecektir. Engelli kardeşlerimiz, onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler" dedi.