Daha Güzel Bir Alaşehir İçin Çalışıyoruz!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın  şehrin güzelleştirilmesi konusundaki hassasiyetini göz önüne alan Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, yeşillendirme, çiçek dikim çalışmalarını yoğunlaştırdı..

Amaçlarının halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı halde tutmak için çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: Yeşil alanların tamamında çim biçme ve temizlik çalışmasının yapıldığını söyledi.

Başkan Karaçoban; “Mevcut parklar ve yeşil alanlarda yapılan bakım çalışmaları kapsamında yabani ot temizliği, çim biçme çalışmaları yapılıyor. İlçemiz genelinde  farklı noktalarda çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, vatandaşların yemyeşil ve bakımlı parklarda güzel bir yaz geçirmeleri amacıyla çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. “ diye konuştu.