Çeşneli Mahallesinde Yol İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi tarafından Çeşneli-Erenköy Mahalleleri arasındaki  yol da iyileştirme çalışmaları mahalle sakinlerini memnun etti.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde asfalt, kilit parke, yol düzenleme ve yol açma çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonu yoğun yağış sebebiyle bozulan yollarda iyileştirme çalışmalarına başladı.Ekipler Çeşneli- Erenköy  Mahalleleri arasında yol iyileştirme çalışmalarına başladı.

Belediye bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor

Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi  , Alaşehir'i daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyor.Alaşehir  Belediyesi şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyor. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Karaçoban'a teşekkürlerini iletti.