Çamlıbel Mahallesinde Düğün Salonu Çalışmaları Başladı

Alaşehir Belediyesi, kırsal mahallelerimizden  Çamlıbel Mahallesinde, düğün salonu için çalışmalara başladı.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çamlıbel Mahallesinde 250 m2lik bir alanda inşa edilecek düğün salonu için çalışmalara başladı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve yaşadıkları yerde tüm ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çalışmalarını yürütüyor.

Çamlıbel Mahalle Sakinlerinden Mehmet İlban:" Mahallemizde düğün salonumz eksikti.Gökhan Başkanımıza gittik kendisinden düğün salonu istedik.Allah razı olsun ekipleri gönderdi çalışmalar başladı. Gökhan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.Başkanımızdan Allah razı olsun."dedi.