Budama ve Biçme Çalışmaları Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, budama mevsimi ile birlikte ağaçlarda sağlık, güvenlik, form budama ve çim biçme  çalışmalarına başlandı.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ilçe merkezinde ve Kemaliye,İsmetiye Mahallelerimizde bulunan sorumluluk alanında yer alan ağaçların sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve kış aylarında olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri için budama çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.Ayrıca çimler,çalı grubu bitkiler gerekli budama ve biçme işleri yapılarak gerekli bakımları sağlanıyor.Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ağaçların daha estetik bir görünüme kavuşması, kışın özellikle yaşanan rüzgâr ve kar yağışlarından olumsuz etkilenmemesi, ayrıca daha sağlıklı gelişmesi amacıyla başlatılan normal ve form budama çalışmalarının büyük bir titizlikle devam ettiği bildirildi.