BELEDİYE SPOR KOCAELİ NDEN 3 PUANLA DÖNDÜ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden ve sezona yeni bir yapılanma ile genç ağırlıklı oyunculardan kurulu kadroyla giren Alaşehir Belediyespor Ligin 4. Haftasında 15 Ekim 2017 Pazar Günü Saat 15:00 de başlayan müsabakada Kocaeli temsilcisi Çayırovaspor’ a konuk oldu. Çayırova İlçe Stadının evsahipliği yaptığı müsabakadan mücadeleci ve güzel bir oyunla ekibimiz 1-2 sonuçla galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu Takımımızı galibiyete taşıyan golleri İsa Fuat DAYI ve İranlı oyuncu Ebrahim ABEDNEZHAD kaydetti. Deplasmanda aldığı bu önemli 3 puanla ekibimiz oynadığı 4 maç sonunda puanını 7 ye çıkardı ve grupta 4.sıraya yükseldi. Ekibimiz önümüzdeki hafta 22 Ekim 2017 Pazar Günü Saat 15:00 de kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Temsilcisi Kartalspor ile karşı karşıya gelecek.