Başkan Uçak Vatandaşları İle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Buluştu

ALAŞEHİRLİLER CUMHURİYET MEYDANI’NDA DÜZENLENEN RAMAZAN ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Alaşehir Belediyesi’nin bolluk ve bereket ayı Ramazan’da; birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun pekişmesi amacıyla organize ettiği Ramazan Şenlikleri Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yüzlerce vatandaşı buluşturdu.

Ramazan kültürünü yansıtan birbirinden renkli etkinlikler ve gösteriler Alaşehir halkı tarafından büyük beğeni topladı. Etkinliğe Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Daş, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir halkına hitaben yaptığı selamlama konuşmalarında Ramazan Ayı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlama dileklerini iletti. Başkan Ali Uçak konuşmalarının devamında,”Göreve geldiğimiz ilk gün de söylediğimiz gibi; siyasi partiniz ne olursa olsun tüm halkımıza Alaşehir Belediyemizin kapısının sonuna kadar açık olduğunu ve sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu buradan bir kez daha ifade etmek istiyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.