Badınca Mahallesinde Kilit Parke Tamiratları Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Badınca Mahallesin kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımlarını tamir ederek düzgün bir hale getiriliyor.

Alaşehir Belediyesi, kış mevsiminde yaşanan yoğun yağışlarla birlikte bozulan, hasar gören yolların yapım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilit parke  taşı uygulaması merkez ve kırsal mahallelerde genişleyerek sürdürülüyor.

Alaşehir'de vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatları kısa süreler içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuluyor.