Alhan İlkokulu Öğrencilerinden Başkan Karaçoban'a Teşekkür

Eğitime verdiği destekle vatandaşlarımızın gönlünde taht kuran Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alhan İlkokulu için yaptığı çalışmalardan dolayı büyük takdir kazandı.

Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından, çalışmaları tamamlanan Alhan İlkokulu öğrencileri Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a çok teşekkür etti.Okuldaki oyun grubunun bakım ve onarım işlerini yapan ve çocukların daha güvenli bir ortamda eğitim ve öğretimlerini yapabilmeleri için okul çevresini çitle çeviren Alaşehir Belediyesi öğrenci ve velilerin takdirini topladı.

Öğrencilerimiz Şimdi Daha Mutlu

Alhan İlkokulu Öğretmeni Eray Yıldız:"  Geçen sene bu okulda göreve başladım. Okulumuzda çit olmaması güvenlik sıkıntısı oluşturuyordu ve bizi çok tedirgin ediyordu.Alaşehir Belediyesine yaptığı sosyal sorumluk projeleri için başvuru yaptık.Sağ olsun Gökhan Başkanımız bizi kırmadı.Okulumuz bu şekilde daha iyi oldu.Çocuklarımız şimdi daha mutlu, huzurlu ve güvenilir bir şekilde oynuyorlar.Velilerimizin aklı burada kalmıyor.Gökhan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.