Alaşehirliler Halil Sezai İle Coştu

Alaşehirliler Halil Sezai ile coştu

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ünlü pop sanatçısı Halil Sezai ile yerel sanatçılar; Erkan Acar ve Volkan Özcan’ın katıldığı Gençlik Festivali konserine Alaşehirliler yoğun ilgi gösterdi. 18 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan ancak Reyhanlı’da meydana gelen patlamaların toplumda meydana getirdiği üzüntü dolayısıyla 14 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilen Gençlik Festivali konseri, hava koşullarının da elverişli olması dolayısıyla Alaşehirlilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

HALİL SEZAİ İKİ SAAT SAHNEDE KALDI

Şehir Stadı’nda saat 21.00’de Türk Halk Müziği sanatçısı Erkan Acar ve Volkan Özcan’ın konseri ile başlayan gece, ilerleyen saatlerde sevilen pop sanatçısı Halil Sezai’nin sahne almasıyla büyük bir coşkuyla devam etti. Sevilen sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kalarak çok sevilen şarkılarını Alaşehirliler için seslendirdi. İzleyiciler ve özellikle de genç izleyiciler ünlü sanatçıya büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Konser öncesinde sunucu ve DJ Volkan Erel’in okuduğu Arif Nihat Asya’ya ait Bayrak şiiri izleyicileri duygulandırırken bazı seyircilerin gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

KARAÇOBAN; VERDİĞİMİZ SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, konserin son bölümü öncesi sahneye çıkarak sanatçı Halil Sezai’ye bir plaket sundu. Sunum sonrası kısa bir konuşma yapan Karaçoban, “En son düzenlediğimiz halk konserimizde Alaşehirlileri ünlü sanatçılarla buluşturmaya devam edeceğimizin sözünü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ayrıca yarın yapılacak LGS sınavlarında tüm Alaşehirli gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Konser öncesi Belediye Meclis Üyeleri Murat Biber, Adnan Tutar ve Hasan Alıcı da yerel sanatçılar Erkan Acar ve Volkan Özcan’a plaket verdiler.