Alaşehir’li Gençler Yeni Başkan Ali Uçak’a Sahip Çıktı.

Yeni göreve gelen Alaşehir Belediye Başkanımız Ali Uçak’ı bugün onlarca genç makamın da ziyaret ederek desteklerini gösterdiler.

Alaşehir Ülkü Ocakları eski başkanı Mustafa Korkusuz eşliğin de toplanarak, Alaşehir Belediye binasına gelen gençler başkan Uçak’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve başarılar dilediler.

Gençleri bir anda karşısın da gören Alaşehir Belediye Başkanımız Ali Uçak, ‘ Bu genç kardeşlerimiz gelip bize güvenlerini dile getirdiler. Bu da bizi daha çok çalışmaya, onlara layık olmaya, onlar için daha iyisini yapmaya itiyor. Bu gençlerimiz ile Alaşehir için en iyi hizmetleri sunmaya çalışacağız. Onlar beni Ali abisi olarak görüyor. Ben de onları ailem gibi görüyorum. Birlik beraberlik için de kocaman bir aile olarak hedeflerimize doğru emin adımlar ile ilerleyeceğiz. Her şey daha güzel bir Alaşehir için’ dedi.