Alaşehir'de Laleler Çiçek Açtı

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından dikilen laleler, havaların ısınmasıyla birlikte çiçek açtı.

Alaşehir'de  kış mevsimi başında toprağa bırakılan 10 bin lale ve 7 bin mevsimlik çiçekle şehir merkezi ve ana caddeler adeta çiçek bahçesine dönüştü.Alaşehir Belediye Başkanı  Dr. Gökhan Karaçoban, ilçenin çiçek bahçesine dönüştüğünü söyleyerek, "Mayıs ayı başından itibaren de petunya, kadife, begonya, ateş çiçeği, sardunya ve yıldız çiçeklerinin ve 20 çeşit mevsimlik çiçeğin dikimi gerçekleştirilecek. İlkbahar, yaz ve sonbahar olmak üzere yılda üç ayrı safhada gerçekleştirilen çiçek dikim çalışmaları sonucunda bu yıl toprakla buluşacak toplam 20 bin çiçekle, memleketimiz Alaşehir renkten renge bürünecek" dedi.