Alaşehir'de Bir Apartmana 2016 İlçemizde Şehit Düşen Malatyalı Polis Memuru Ramazan Yılmaz’ın ismi verildi.

Alaşehir Belediyesi ve Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde; İstasyon Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı’nda yeni yapılan Osman Kırmızıtaş’a ait apartmana, 2016 yılında ilçemizde şehit düşen Malatyalı Polis Memuru Ramazan Yılmaz’ın ismi verildi.

‘Ramazan Yılmaz Apartmanı’ olarak Malatyalı şehidimizin aziz hatırasının ilçemizde her zaman yaşatılacağını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “Memleketimiz için şehadete yürüyen Şehit Polis Memurumuz Ramazan Yılmaz’ın apartmana isminin verilmesi bizleri gururlandırdı. Öncelikle şehidimizin ismini yaşatan Osman Kırmızıtaş’a teşekkür eder, Şehidimiz Ramazan Yılmaz ve bütün şehitlerimize minnettar olduğumu ifade etmek isterim” diye konuştu.