Alaşehir'de 24 Saat Temizlik

Alaşehir Belediyesi ilçe halkına yaşanabilir temiz bir çevre sunmak için evsel atıkların toplamasından, cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar genel temizlik hizmetlerini günün 24 saati kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı temizlik ekipleri,87 mahallede  hizmetlerini 7/24 saat esasına göre yerine getirmeye devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezi başta olmak üzere, mahalleler ve ilçe genelinde meydanlar, ana arterler, parklar, okul çevreleri olmak üzere tüm mahallelerde evsel atıkların toplamasından, cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriliyor. Yaz mevsiminde yaşanan yoğunluğa karşın çöp taksi hizmeti ile yoğunluk yaşanan noktalarda ki konteynerler sık sık boşaltılıyor. Meydanlar, parklar, pazaryerleri ve ana arterler düzenli olarak yıkanıyor.