Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımına Yeni Başantrenör

Önümüzdeki sezon Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörlüğüne Gül İlter getirildi.

İmza töreninin ardından konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “ Hedefimiz takımımızı 1.Lig ve ardından Sultanlar Ligi’ne çıkarmak. Tecrübeli ve çalışkan bir hoca olan Gül İlter’in takımımızı belirlediğimiz hedefe taşıyacağına canı gönülden inanıyorum. Alaşehir Belediyesi olarak takımımız için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Takımımızın yeni Başantrenörü Gül İlter’i tebrik eder, yeni sezonda başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Başarılı antrenör Sultanlar Ligi ve 1.Lig’de yer alan 71 takımda görev yapan tek kadın antrenör. İlter, 2016 Ocak ayında Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Ege’de Yılın Spor Ödülleri’nde, voleyboldaki başarısından dolayı ‘yılın teknik direktörü’ ödülünü aldı. 9 Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan İlter, ardından Köln Spor Akademisi’ni bitirdi. Türkiye’ye döndükten sonra ise Ege Üniversitesi’nde voleybol üzerine yüksek lisans yaptı.