Alaşehir Belediyesinden İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Eli

Yaptığı tüm çalışmalarında insan odaklı çalışan Alaşehir Belediyesi, budama çalışmalarından elde ettiği odunları, yine ihtiyaç sahibi ailelerin ısınması için vatandaşlarımıza dağıtıyor.

Belediyelerin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapan bir kurum olduğunu söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşlarımızın  yüzlerini  güldürmeye devam ediyor.

Başkan Karaçoban'ın talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, budama çalışmalarından elde ettiği odunları, ilçemiz sınırlarında yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor.Kışın en sert soğuklarında ihtiyaç sahibi hemşerilerinin evlerinin sıcacık olmasını hedefleyen çalışma tüm hızıyla devam ediyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: "İhtiyaç sahibi hemşerilerinin yüzlerinin gülmesine tanık olmaktan dolayı büyük gurur yaşadıklarını kaydetti. Başkan Karaçoban, " havaların soğuması ve kış mevsiminin kendisini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdik. Ekiplerimiz bir yandan park ve yeşil alanları kış şartlarına dayanıklı hale getirirken, diğer taraftan da  yeşil dokunun güçlenmesi için mevsimsel budama çalışmaları yapıyor. Ekiplerimiz budamadan elde edilen bu odunları yakılacak boyutlarda kesip, paketleyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine ulaştırıyor. İlçemizdeki  ocakları ısıtan bu çalışmalarımıza, ara vermeden nisan ayına kadar devam edeceğiz" dedi.