Alaşehir Belediyesinden Bir İlk Daha

Alaşehir Belediyesinden bir ilk daha;

87 Mahalleli 100 binleri aşmış Nüfus oranıyla evlerinden çıkamayan ve yaşamın bireyleri olan Engelli Vatandaşlarımız için özel olarak yaptırılmış, Engelliler aracı hizmete girmiştir.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz sınırları içerisinde yaşamını sürdüren Engelli Vatandaşlarımızın yaşamın getirdiği Engellerle boğuşmaları Şehri-l Emini olan bizleride son derecede rahatsızlık vermekte idi, Engelli Vatandaşlarımızın ulaşım niteliğindeki sorunların araştırmaları sonucunda kendileri için böyle özel tasarım asansörlü bir hizmet yaparak Kamu kurum ve Kuruluşlarında bir Engeli daha kaldırmış olmanın hazzını yaşamaktayız. Engelli Vatandaşlarımızın 444 8 653 nolu çağrı merkezime bilgi vermeleri halinde aracın kendilerini bulundukları noktadan gitmek istedikleri adrese kadar götürecekti. Unutulmaması gereken bir diğer hususta Her Sağlıklı İnsan, Engelli adayı oluşudur. Allah iyi günde binmelerini kullanmalarını nasip eylesin”dedi.

ilk_daha