Alaşehir Belediyesinden Anons Ve Ses Sistemi Tamiratı

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü elektrik servislerince İlçe genelindeki duyuru ve anons yapılan bölgelerde ses sistemi yokluğu bazılarında ise arızalı olması nedeni ile ve aydınlatma eksik olan yerlerde'de bakım ve onarımları 87 mahallemizde devam ediyor. Ekiplerimiz son olarak Uluderbent ve Kemaliye  mahallerde'de bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Büyükşehir yasası ile birlikte 15 merkez mahalleden 87 mahalleli bir ilçe konumuna geldik. İlçemizin önem arz eden duyuru ve anonslarını doğru ve ivedilikle Halkımıza iletilmesini sağlayan ses ve anons sistemlerinin bakım ve onarımları yapıldı. Alaşehir Belediyesi tüm hizmet birimleri ile Alaşehir’e yapılacak hizmetleri yatırım programlarına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.