ALAŞEHİR BELEDİYESİ YAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Alaşehir Belediyesi asfalt yama ekibi yoğun bir çalışma temposuyla yollarda oluşan çukurlara geçici çözüm uyguluyor. Kalıcı asfalt yapılıncaya kadar vatandaşın mağdur olmaması amacıyla geçici çözüm olan yama çalışmasını yaptıklarını söyleyen Alaşehir  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban  kısa süre sonra yolların yenileneceğini müjdeledi.

Alaşehir  Belediyesi, uzak yakın demeden Alaşehir sınırları içerisinde bulunan tüm asfalt yollarda yama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yama ekibinin yoğun bir tempoda durmaksızın çalıştığının altını çizen Başkan Karaçoban, “yama geçici bir çözüm, ancak havaların asfalt dökümüne uygun hale gelmesine kadar yollarda oluşan çukurların vatandaşları mağdur etmemesi için önemli bir çalışma. Ekiplerimiz durmaksızın çalışarak her yere yetişmeye çalışıyor. Bu yıl havanın aşırı yağmurlu olması nedeni ile asfalt yama işi biraz gecikti. Asfalt yama aracımız şu an Uluderbent Mahallemizde çalışmasını sürdürüyor. Yama çalışmalarının bitmesinden sonra asfalt yenileme çalışmalarımız başlayacaktır. En kısa sürede yama sonrası asfalt yenileme işlemleri de başlayacaktır” dedi.

asfalt_yama (1)asfalt_yama (2)asfalt_yama (3)asfalt_yama (4)asfalt_yama (5)