Alaşehir Belediyesi İle Mahalleler Daha Konforlu Yollara Kavuşuyor

Alaşehir Belediyesi ilçe merkezinde ve mahallelerde sürdürdüğü alt yapı ve üst yapı  çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban, kaldırım, yol ve asfaltı ile konforlu bir yola kavuşacak Caberburhan mahallesinde  incelemede bulundu.

Alaşehir Belediyesinin mahallelerde de sürdürdüğü üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Alaşehir  Belediye Başkanı Dr.Gökhan Karaçoban, asfaltı ile konforlu bir yola kavuşacak olan caberburhan mahallesinde çalışanlara kolaylıklar dileyen ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Karaçoban'a teşekkür etti.Caberburhan mahallesinde yapımı süren yolun  hayırlı olmasını dileyen Başkan Karaçoban, vatandaşların rahat, konforlu ve güvenli seyahati için yatırımlarının sürdüğünü ifade etti.

Alaşehir Belediyesi her yerde

Alaşehir Belediyesinin ihtiyaç olan her yerde olduğunu vurgulayan Başkan Karaçoban, "Ben yol konforunun bozulması sebebi ile sıkıntı çeken, toz ve çamur nedeni ile sabır gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ancak biz doğru projelerin altına doğru şekilde imza atmak zorundayız. Kendi ikbalimizi bir kenara bırakıp Alaşehir'imizin ve yeni mahalle olan  her köşesinde kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" diyerek, yatırımların Caberburhan'a güzellikler getirmesini diledi.