Alaşehir Belediyesi Çalışmalarına 3 Koldan Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi olarak vatandaşa hak ettiği kalitede hizmeti vermek için, gerek yol çalışmalarıyla gerekse ilçeyi geliştirmek adına yapılan projeler ile Alaşehir'in  hak ettiği, beklediği çalışmaları gerçekleştirmek için belediye ekipleri gece gündüz çalışıyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak amacıyla ilçe merkezinde yolların yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri, Şahyar, Osmaniye ve merkez   mahallelerde  kilit parke  tamiratlarına ve asfalt yama çalışmalarına  devam ediyor. Çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak yolların konforu ve kalitesi arttırılıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren  Alaşehir Belediye Başkanı  Dr. Gökhan Karaçoban:" Ekiplerimiz kentin birçok farklı noktasında çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Kaldırım, bordür, kilit taşı döşeme ve şehrin muhtelif yerlerinde yol çalışmaları yürütülüyor.