Alaşehir Belediyesi Aynı Anda Üç Mahallede Çalışmalarını Sürdürüyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri  çalışmalarına 3 mahallede birden devam ediyor.Kavaklıdere,Yeniköy ve Kozluca Mahallelerinde çalışma yapan Alaşehir Belediyesi, çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor.

Kavaklıdere Mahallesindeki Karakolda Duvar Çalışması

Alaşehir Belediyesi Kavaklıdere mahallemizdeki bulunan Jandarma Karakolunun duvar yenileme çalışmalarını başladı.Alaşehir Belediyesi Fen işleri müdürlüğünün başlatmış olduğu Jandarma karakolundaki duvarın deforme olduğu için yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Yeniköy Mahallesinde Bordür Çalışması

Alaşehir Belediyesi Fen işleri ekipleri Yeniköy mahallesinde bordür çalışmalarına devam ediyor.İlçe genelinde tüm mahallelerinde asfalt kilit parke ve bordür çalışmaları yapan Alaşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına büyük bir titizlikle yürütüyor.

Kozluca Mahallesinde Hummalı Çalışma Devam Ediyor

Alaşehir Belediyesi Fen işleri Ekiplerin ilçe genelinde ve mahallelerde düzenli olarak bozulan yollarda sık sık asfaltlama ve yol düzenleme çalışması yaptığını  ekiplerimiz Kozluca  Mahallesinde yol iyileştirme ve  yağmur suyu için çalışma başlattı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban muhtarlıkların ve vatandaşların taleplerini öncelik ve önem sırasına göre değerlendirerek Fen işleri ekiplerinin çalışma yaptıklarını belirterek, “Bu anlamda ekiplerimiz gerek yol iyileştirme gerekse de yol açma çalışmalarına devam ediyor." dedi.