Alaşehir Belediyesi Akkeçili Caddesinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatları doğrultusunda Alaşehir  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen programlar dahilinde parke, bordür ve kaldırım çalışmaları ilçe genelinde sürdürülüyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akkeçili Caddesinde yol, kaldırım ve bordür çalışmalarına devam ediyor.Alaşehir Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Akkeçili Caddesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Cadde üzerinde  yol genişletme ve bordür  çalışmalarına devam eden Fen işleri ekipleri, trafik akışını rahatlatacak kavşak çalışmasını da vatandaşlarımız için kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.