ADNAN MENDERES BULVARI SICAK ASFALT

ADNAN MENDERES BULVARI SICAK ASFALT;

Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce, İstasyon Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarında yağmur suyu drenaj hattı için kesilen asfalt yerine yeniden sıcak asfaltla kaplaması gerçekleştirildi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz İstasyon Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı galericiler sitesi kesişim noktasında bulunan alana yağışlı havalarda su baskını yaşanıyordu. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı bayındırlık işçilerimizce bölgede lokal olarak yağmur suyu drenaj hattı döşenmesi için mevcut yol üzerinde kazı ve alt yapı çalışmasını tamamlayıp sıcak asfalt malzemesiyle yolu kapladı ve Halkımızın kullanımına sunduk” dedi.

sicak_asfalt_calismasi (1)sicak_asfalt_calismasi (2)sicak_asfalt_calismasi (3)sicak_asfalt_calismasi (4)sicak_asfalt_calismasi (5)sicak_asfalt_calismasi (6)