Yeni Projelerin İlk Adımları Atıldı

YENİ PROJELERİN İLK ADIMLARI ATILDI

Alaşehir Belediyesi'nin görsel yönden ilçe ve mahallerde başlattığı hizmetler aralıksız sürüyor. Birçok yeni mahallede ve şehir merkezindeki meydanlarda ve yeşil alanlarda kış bakımı yapıldı ve yeni projelerin ilk adımları atıldı.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Nisan ayında da yoğun mesaisini sürdürdü. . Birçok yeşil alanda çalışmalar gerçekleştirildi. Yeni projelerin çalışmaları da başlatıldı. Müdürlüğün Nisan ayında gerçekleştirdiği hizmetlerin bazıları şöyle;

NİSAN AYINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN HİZMETLER...

"Kurtuluş mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki yeşil alanda peyzaj projesi alana uygulanmış ve park kullanıma açılmıştır.

Hacıbey mahallesi Rehabilitasyon merkezi önünde bulunan alanda ENGELSİZ PARK çalışmaları başladı. Alanda yapısal peyzaj işlemleri bitmiş olup, bitkisel peyzaj çalışmaları ve kent donatılarının kurulumları devam etmektedir.

Bülent ECEVİT meydanına, alanı görsel olarak zenginleştirecek olan peyzaj çalışmaları tamamlandı.

Kavaklıdere mahallesinde halkın yoğun olarak kullandıkları alanlarda peyzaj düzenlemeleri yapıldı.

Nisan ayı içerisinde parklarda, meydanlarda ve refüjlerde bakım çalışmaları devam etmiştir."