Serbest Mimar ve Mühendislerimizle Toplantı Yaptık

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 14.05.2015 tarihinde Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıya ilçemizde görev yapan serbest mimarlar ve mühendisler davet edildi. İmar ve Şehircilik Müdürü Cuma VURAL, Belediyemiz İmar Danışmanı Mustafa SAYAR ve Özel Kalem Müdürü Cemal Pınarın katılımı ile gerçekleşen toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürünün yaptığı konuşmada; • Alaşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 5 yıldır çalışmaları yapılan ve son aşamaya gelen Koruma amaçlı imar planın son durumu, • Çevre Şehircilik Müdürlüğünün 08.04.2015 tarihli açık ve kapalı çıkmalar konulu yazısı, • Ruhsat yenileme ve Yapılara Kısmi ruhsat verilmesi, • İnşaatlara Uyarı levhaları güvenlik tedbirlerinin alınması, • Mimar ve Mühendislerin İmar Müdürlüğünden Beklentileri • İlçemizde Yapılaşmanın şekli ve yön verilmesi hakkında mimar ve mühendislerin önerileri,konuları görüşüldü. Katılımcılar Alaşehir'in yapılaşmasında mimar ve mühendislerinde katkı sağlaması açısından bu tür toplantıların daha sık yapılması teklif edildi.