Belediyeden Şehit Ailelerine Jest

BELEDİYE'DEN ŞEHİT AİLELERİNE JEST

Anneler günü nedeniyle, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehirli şehit ailelerine yemek verdi. Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği yemek, Saika Restorant'ta verildi. Yemeğe Alaşehir protokol üyelerinin tamamı ve eşleri katıldı.

Alaşehir Belediyesi, Anneler Günü'nde şehit ailelerini unutmadı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizesinde; Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, şehit ailelerine Saika Restorant'ta akşam yemeği verdi. Her bir şehit ailesi özel servislerle evlerinden alındı. Yemeğe; Kaymakam Kemal İnan, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Tahtabiçen, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Arı, Askerlik Şube Başkanı Pers. Kıd. Başçavuş Aytekin Uludağ, İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Gebeş, İlçe emniyet Müdür Yardımcısı Halit Kabakçı, İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Alıcı ve İclal Altınay katıldı. Programa protokol üyelerinin eşleri de iştirak etti.

KARAÇOBAN: BU VATAN İÇİN CANLARINIZI VEDA ETTİNİZ

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yemek öncesinde şehit annelere ve protokol üyelerinin eşlerine Anneler günü dolayısıyla gül verdi. Şehit ailelerine hitap da eden Karaçoban, "Sizlerle beraber olma mutluluğunu ve keyfini yaşıyoruz. Hayat veda etmekse, sizler, bu vatan için canlarınızı veda ettiniz. Vatan bölünmesin, bayrak inmesin ve ezan dinmesin diye. Bu fedakarlıktan ve metanetinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Şehitlerimize Allah'tan (c.c) rahmet, sizlere de sabrıı ecir diliyorum. Yemeğimize teşriflerinizden dolayı şükranlarımı sunuyor, Anneler gününüzü de kalbi duygularımla kutluyorum."dedi.

Kaymakam Kemal İnan da yemeğe katılan şehit ailelerine teşekkür etti. Yemeğin ardından protokol üyeleri, şehit ailelerini kapıdan uğurladı. Özel servislerle evlerinden alınan aileler, ikametgahlarına bırakıldı.