Özgecan ve Fırat'ın İsimleri İki Sokakta Yaşatılacak

Özgecan ve Fırat'ın isimleri iki sokakta yaşatılacak

Alaşehir Belediye Meclisi, Yeşilyurt mahallesindeki 182 ve 183 adalar içerisinde bulunan parsellerin cephe aldığı yolların sokaklarına geçtiğimiz günlerde cinayete kurban giden iki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ve Fırat Çakıroğlu'nun isimlerini verdi. Karar meclis üyelerinin oy birliğiyle alındı.

Özgecan Aslan ve Fırat Çakıroğlu'nun isimleri Alaşehir'in Yeşilyurt mahallesindeki iki sokakta yaşatılacak. Alaşehir Belediye Meclisi’nin 4 Mart Perşembe günü yapılan meclis ikinci birleşim toplantısında gündeme getirilen konu meclis üyelerinin tamamının oylarıyla kabul edildi. Karar ile Yeşilyurt mahallesinde isimleri olmayan 182 ve 183 adalar içerisinde bulunan parsellerin cephe aldığı yolların sokak isimleri Özgecan Aslan ve Fırat Çakıroğlu sokakları olarak tescil edildi.

Alaşehir Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle aldığı bu karar başta Yeşilyurt mahalle sakinleri olmak üzere Alaşehirliler tarafından memnuniyetle karşılandı.