Alaşehir Belediyesi Engelleri Kaldırıyor

Alaşehir Belediyesi Engelleri Kaldırıyor!

Alaşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Engelli vatandaşların hizmet binalarına daha rahat ulaşabilmesi amacı ile bahçe ve bina girişlerine engelli rampaları yaptı. Söz konusu çalışma, Alaşehirlilerden takdir topladı.

Alaşehir Belediyesi "İnsan" merkezleri çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Yönetimi, hizmet ve yatırım gördüğü her bölgede engelli vatandaşları da unutmuyor. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Engelli vatandaşların hizmet binalarına daha rahat ulaşabilmesi amacı ile bahçe ve bina girişlerine engelli rampaları yaptı.

Belediye Yönetimi, engelli vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek için, hizmet götürdüğü her noktada engellilere ayrıcalık tanıdı. Alaşehir Belediyesi; bedensel engelliler için, şarj ünitesi, engelli tuvaleti ve yolların giriş ve inişlerine engelli rampası, görme engelliler için izli yol çalışmalarına imza attı. Söz konusu bu çalışmalar engelli vatandaşları mutlu ederken, Alaşehirlilerden de takdir topladı.

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENİYOR

Ayrıca, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün bulunduğu yerleşkede tadilat çalışmaları da sürüyor. Daha önce bakım ve onarımı yapılan binaya ilave olarak yeni arşiv ve İmar zabıtası bölümleri de yapıldı. Şimdi de eski arşiv kısmı tadilatla komple yenileniyor.