Hotel Denetimleri Devam Ediyor

HOTEL DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, denetimlerini aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde faaliyet gösteren 14 otelin seri denetimleri tamamlandı. Eksik ve kusurlu bulunan işyerlerine ihtarname verildi. 1 otel, kuralları yerine getirmediği gerekçesiyle kapatıldı.

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce, İlçe genelinde faaliyet yürüten 14 otelin tamamında, geçen yıl başlatılan seri denetimler, bu yıl da hız kesmeksizin devam ediyor. Eksik ve kusurlara ilişkin otel sahiplerine ihtarname tebliğ edildiği ardından yapılan ikinci kontrollerde de gerekli tedbirleri almayan işletme sahiplerine de para cezası tevdii edildiği belirtildi.

KACAR: PERİYODİK DENETİMLER SÜRECEK

Konuyla ilgili basına bir açıklama yapan Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Kacar şunları söyledi : ‘"Başkanlık Makamınca ilçemizin marka değerlerine sahip çıkılması adına gösterilen bu kararlı tutum, kesintisiz devam ettirilecektir. Başta ev sahibi olarak ilçemizde yaşayan bütün sakinlerimiz ile gelen tüm konuklarımızın layık oldukları kaliteyi yakalayıncaya kadar iş yerlerinde ki denetimlerimiz ciddiyetle sürecektir. Bu hususta ki hassasiyetleri nedeniyle çalışmalarımızı yakinen takip eden Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Karaçoban’a yaptığımız bilgilendirmelerimiz sonrasında icra edilen her denetlemede, kalite standartlarını yakalayan ve bunun bir tesadüf olmadığını da ortaya koyan iş yeri müstecirleri, bizzat Başkan Beyin talimatları doğrultusunda takdirname ile taltif edilmişlerdir."